Online drukkerijen vergelijken in prijs en leversnelheid!

20 Creatieve visitekaartjes


Visitekaartjes, ze zijn er werkelijk in alle formaten, kleuren en vormen. Om wat inspiratie op te doen hebben wij 20 zeer creatieve visitekaartjes op 1 pagina verzameld. Want normale visitekaartjes laten drukken is ook weer zo gewoon…

1. creatief in vorm

Creatieve visitekaartjes - poppetje

Het visitekaartje van 1scale1 is in de vorm van een poppetje, het visitekaartje is van een onderzoeksgroep die o.a. interactieve installaties maakt. Het visitekaartje is leuk om bij iemand bijvoorbeeld op het bureau te zetten waardoor het lang zal worden bewaard.

2. Een CD hoes als visitekaartje

CD hoes creatieve visitekaartjes

Wat is nou een beter visitekaartje als je cd hoesjes ontwerpt dan zelf een cd hoes als visitekaartje te hebben? Dit is een prachtig voorbeeld van kiezen voor een visitekaartje dat bij je bedrijf past.

3. Logo uit het visitekaartje gesneden

uitgesneden logo visitekaartje

Visitekaartjes waar een vorm is uitgesneden. Hierdoor vallen ze toch wat meer op, het is een mooie manier om je logo nog wat meer naar voren te laten komen.

4. Box office visitekaartjes

box office tickets visitekaartje

Box office visitekaartjes, mooi passend design bij de naam. Een visitekaartje waar goed over is nagedacht.

5. Visitekaartjes creatief in vorm

uitgesneden

Een visitekaartje uniek maken in vorm is een prima manier om op te vallen. Zo zijn deze visitekaartjes aan 1 kant mooi afgesneden waardoor het kaartje extra zal opvallen. Ook lijkt de visitekaartjes hoger dan normaal.

6. Onderzetter visitekaartjes

onderzetter visitekaartjes

Een kroeg, restaurant of ander horeca bedrijf kan prima een onderzetter als visitekaartje gebruiken, zo heeft het visitekaartje een dubbele functie.

7. Visitekaartje voor een radio presentator

bijzonder visitekaartje microfoon

Deze radio visitekaartjes zijn van een radio presentator. Door de vorm en het uitgesneden gedeelte komt lijkt het op een microfoon die je wel in een studio kunt zien. De connectie tussen het kaartje en het beroep is hier ook weer mooi te leggen.

8. Visitekaartje met functie

kaasmakers visitekaartje rasp

Of het bedrijf nou kaas maakt of promotie materiaal is voor een kookboek, dit visitekaartje heeft echt een functie waardoor hij nog jaren bewaard (en gebruikt) zal worden.

9. Yoga rol matje

Yoga creatieve visitekaartjes

Opgerold lijkt het niet 123 op een visitekaartje maar het is het wel, leuk in vorm maar of dit visitekaartje echt bewaard zal worden?

10. Frame van het visitekaartjes

frame visitekaartje

Het ideale visitekaartje voor een frame maker. Alles is met dit visitekaartje in een frame te zetten. Dit visitekaartje zou ook prima voor mensen die in de kunsthandel etc. werken gebruikt kunnen worden.

11. Metalen visitekaartjes

fietsenmakers visitekaartje

Visitekaartjes van metaal, en in dit geval ook nog eens de basis voor schroeven los te draaien van een fiets waardoor het ook nog eens functie heeft.

12. Visitekaartje voor een transport bedrijf

bijzondere-visitekaartjes14

Transport? Dat gaat vaak in dozen, dit transport bedrijf heeft dan ook een mini doosje als visitekaartje. Vooral leuk in vorm.

13. Financieel visitekaartje

bijzondere-visitekaartjes15

Leuk visitekaartje, in dit geval van iemand in de financiële sector. Deze vorm van visitekaartjes zou ook prima kunnen worden gebruikt voor een online marketing bureau. Het enige nadeel is dat de lijn naar beneden gaat aan de andere kant van het visitekaartje.

14. Scheidingsadvocaat

bijzondere-visitekaartjes16

Een visitekaartje waar over is nagedacht. Omdat het visitekaartje in 2en is te delen kan de elke helft naar 1 partij waardoor het meteen ook van het kaartje de 2 helften van elkaar wordt gescheiden.

15. Onderzetter voor in een café

bijzondere-visitekaartjes17

Wederom weer een onderzetter, ditmaal geeft de onderzetter meteen aan wat voor café het is.

16. Vouwbaar visitekaartje

bijzondere-visitekaartjes19

Visitekaartje vouwen? Vouw het visitekaartje en creeër het poppetje. Leuke maar vooral simpele manier om het visitekaartje iets speciaals te geven.

17. Styliste visitekaartjes

bijzondere-visitekaartjes18

Visitekaartjes in de vorm van een kam. Zou hem zelf het liefst zien voor een kapster, al is een soortgelijk visitekaartje laten maken toch best prijzig.

18. Creatief met plotten

bijzondere-visitekaartjes20

Visitekaartjes waar het logo uit is geplot, hierdoor vallen ze net wat meer op!

19. Houten visitekaartjes

houten visitekaartjes

Houten visitekaartjes, vallen op door dat het een behoorlijk dik materiaal is. Misschien wel wat onhandig bij het netwerken, maar zeker een opvallende.

20. Crazy visitekaartjes

Creatieve visitekaartjesbijzondere-visitekaartjes13

Met deze visitekaartjes kan iedereen helemaal zijn gang gaan om het haar van het poppetje er leuk uit te laten zien. Leuk visitekaartje voor een jonge / creatieve doelgroep.

Nog meer visitekaartjes?

Heb jij nog een leuk idee voor visitekaartjes? Of heb jij nog meer visitekaartjes voorbeelden? Laat het dan hieronder via de reactie box weten.

Lees ook Wat moet er allemaal op een visitekaartje staan?

reacties