Online drukkerijen vergelijken in prijs en leversnelheid!

Roll-up banners bestellen

Roll up banners vergelijken en drukken

Kies uw roll-up banner formaat

Roll-up banner drukkerijen vergelijken in prijs en leversnelheid

Binnenkort een beurs, of wilt u uw bedrijf nog meer promoten? Roll-up banners zijn een prima blikvanger voor uw presentatie. Roll-up banners zijn ideaal voor beurzen of evenementen omdat ze makkelijk zijn om mee te nemen.

De meeste drukkerijen leveren bij de roll-up banner een draagtas die gelijk ook dient als bescherming voor onderweg. Hierdoor kan u gemakkelijk uw roll-up banner meenemen maar is deze ook beschermd als u uw roll up banner tijdelijk ergens opslaat.

Roll-up banners bestellen?

Drukvergelijk.com vergelijkt zowel roll-up banners van A4 en A3 tafelmodellen als grotere formaten. Tafel model roll-up banners worden vaak als baliedisplays gebruikt. Grotere roll-up banners van de formaten 85 x 200 cm tot 120 x 200 cm worden vaak in winkels, theatershows, beurzen en bedrijfspresentaties gebruikt.

Klik op een van de bovenstaande roll up banner formaten voor het vergelijken van online drukkerijen. U krijgt dan een overzicht te zien vanwaar uit u een drukkerij kunt kiezen voor het bestellen van uw roll up banner.

De snelste levertijden

Naast de goedkoopste prijzen wordt er ook de snelste levertijd weergegeven voor uw banners. Zo kunt u ook als u snel drukwerk nodig heeft de juiste keuze maken bij het vergelijken. (Bij een snellere levertijd kunnen ook extra kosten worden gerekend).