Online drukkerijen vergelijken in prijs en leversnelheid!

Folders drukken

folder drukkerijen vergelijken

Kies uw folder formaat

Folders, prijzen en levertijden vergelijken

Met meer dan 200 online drukkerijen in Nederland alleen al zijn er tal van drukkerijen waar je folders van goede kwaliteit kunt laten drukken, maar waar kun je nou echt folders (gevouwen flyers) van topkwaliteit tegen een voordelige prijs bestellen die ook nog eens snel geleverd worden wanneer het moet?

A6, A5 of A4 folders drukken?

Klein formaat folder? Of juist gewoon op A4 formaat? Drukvergelijk vergelijkt verschillende formaten flyers zowel met 1 vouw als met een dubbele vouw. De formaten die vergeleken worden door Drukvergelijk.com zijn de meest bestelde formaten als het om folders gaat. Kies uit een van de formaten, en u ziet op de formaat pagina een overzicht per aantal folders van het gekozen folder formaat waar u voordelig uw folders kunt bestellen. Met de button “Meer drukkerijen” worden er vanzelf nog meer online folder drukkerijen weergegeven.

De snelste levertijden

Naast de goedkoopste prijzen wordt er ook de snelste levertijd weergegeven. Zo kun je ook als u snel en goedkoop folders nodig hebt de juiste keuze maken bij het vergelijken. (Bij een snellere levertijd kunnen ook extra kosten worden gerekend).

Flyeren, huis-aan-huis bezorgen of gewoon folders voor op de toonbank of servicebalie? Waar je jouw gevouwen flyers ook voor wilt gebruiken ben je bij Drukvergelijk op het juiste adres om drukkerijen in prijs te vergelijken zodat je niet teveel betaald voor drukwerk.