Online drukkerijen vergelijken in prijs en leversnelheid!

Bedrukte pennen bestellen

bedrukte pennen

Pennen met jouw logo en/of bedrijfsnaam bestellen

Pennen met jouw logo of bedrijfsnaam zijn een mooi relatiegeschenk waarmee u ook nog eens uw bedrijf promoot. Een pen komt tenslotte vaak goed van pas en voor jou is het mooie reclame als de pen overal gebruikt zal worden. Ook zal de gebruiker elke keer dat zij de pen gebruiken een klein beetje worden herinnerd aan jouw of je bedrijf.

Pennen kunnen zowel bedrukt worden als gegraveerd ook zijn er vele soorten pennen eentje met een draaidop en de ander om mee te klikken. Er zijn zelfs pennen te laten bedrukken waarvan de achterkant gebruikt kan worden als tablet/smartphone styles ideaal voor innovatieve/internet bedrijven bijvoorbeeld.

Drukkerijen voor het laten bedrukken van pennen.

Bij de onderstaande drukkerijen kun je pennen laten bedrukken.
Drukwerkdeal
Drukzo
DrukhetNu

Tim’s eigen ervaring met bedrukte pennen

Pennen laten bedrukken kan al vanaf een oplage van 70 stuks bij de meeste drukkerijen. Zelf heb ik ook pennen laten drukken bij Drukzo (Budget – Zwart) voor Drukvergelijk.com. Deze pennen zijn voor mij ideaal om uit te delen aan bedrijven waar ik op bezoek ga ter promotie van Drukvergelijk.com. Het uitdelen van deze pennen gaat misschien wel sneller dan visitekaartjes het is dus wellicht slim om er meteen meer te bestellen. Net als bij ander drukwerk is het vaak voordeliger om een hogere oplage te kiezen.

Het enige nadeel naar mijn mening was dat er niet veel ruimte op de pen is om te laten bedrukken dus het is even passen en meten met hoe een logo met of zonder slogan het beste op de pen gedrukt kan worden. Als je hier hulp voor nodig hebt kun je het beste contact opnemen met de drukkerij zelf.

Werktekening – Pennen

Elke drukkerij heeft zijn eigen werktekeningen vaak ook nog per type pen. Het is dus slim om de aanleverspecificaties goed door te lezen. Zo weet je zeker dat je pennen in super kwaliteit worden bedrukt. Onderstaande links gaan naar de werktekeningen van de diverse drukkerijen.

Drukzo