Online drukkerijen vergelijken in prijs en leversnelheid!

Bouwtekeningen printen

bouwtekeningen printen

Professionele bouwtekeningen laten printen/drukken

Het bouwen van een prachthuis begint met een bouwtekening. Het laten printen van bouwtekeningen is via een online drukkerij zeer voordelig, zeker bij het laten printen van meerdere kopieën.

Bouwtekeningen printen kan op diverse formaten. Het kleinst mogelijke standaard formaat is A2 formaat. Grotere formaten bouwtekeningen zijn A1, A0, A0+(91,4 x 150 cm), A0++(91,4 x 200 cm) en A0+++(91,4 x 250 cm). Bouwtekeningen printen kan al vanaf het oplage van 1 stuks.

Drukkerijen voor het laten printen van bouwtekeningen.

Bij de onderstaande drukkerijen kun je bouwtekeningen laten printen.
24-Bouwtekeningen.nl
Drukwerkdeal

Aanleverspecificaties bouwtekeningen

Bij het laten printen van bouwtekeningen moet je goed letten op de aanleverspecificaties. Zo is het dat bij de meeste drukkerijen het bestand een vector bestand moet zijn in de bestandsformaten .PDF, .PLT of .DWG. Dit verschilt per online drukkerij. Het is dus verstandig om dit nog een keer extra te controleren.

Naast de aanleverspecificaties is er vaak de keuze tussen 1/0 bedrukking of 4/0 bedrukking. 1/0 is als het bestand enkelzijdig zwart/wit moet worden geprint. Bij 4/0 wordt het bestand enkelzijdig full colour geprint.

Werktekening – Bouwtekeningen

Voor het laten printen van uw bouwtekeningen kunt u de werktekeningen downloaden voor uw bestand. Kies uit onderstaande lijst een van de drukkerijen om rechtstreeks naar de werktekeningen voor bouwtekeningen te gaan.

24-Bouwtekeningen.nl