Online drukkerijen vergelijken in prijs en leversnelheid!

Foto op canvas

foto op canvas drukken

Laat je mooiste foto op canvas drukken

Uw kantoor of huiskamer krijgt direct meer sfeer met een prachtige foto op canvas aan de muur. Laat uw mooiste kunst of familie foto afdrukken op canvasdoek bij een van de online canvas drukkerijen.

Canvas doeken zijn er bijna op elk denkbaar formaat. Of u nou op zoek bent naar canvas doeken van 20 x 20 cm of 1 bij 2 meter. De frame dikte van het canvas is afhankelijk van uw keuzen en van de drukkerij. De meest gangbare formaten zijn 2 en 4 cm framedikte van het canvasdoek.

Drukkerijen voor het laten bedrukken van jouw canvasdoek.

Bij de onderstaande drukkerijen kun je canvas laten bedrukken.
Sillyprint
24-Canvas.nl
Drukzo
Webprint.nl
Canvasprint

Foto aanleveren bij een online drukkerij

Voor het laten drukken van een foto op canvas zijn er enkele dingen waarop je moet letten. Door de frame dikte zal er aan de randen een klein deel van de foto verloren gaan. Dit deel van de foto wordt om het frame gespannen en zal aan de zijkanten van het canvas doek te zien zijn. Hoe dikker het frame, hoe meer van de foto er verloren gaat.

De foto die je aanlevert moet daarnaast van goede kwaliteit zijn. (minimaal 220 dpi) en op een groot formaat. Voor de exacte aanleverspecificaties is het slim om op de website van de online canvas drukkerij zelf te kijken.

Overige canvas drukkerijen

Bij de onderstaande drukkerijen kun je canvas laten bedrukken.
24-Canvas.nl
Webprint.nl