Online drukkerijen vergelijken in prijs en leversnelheid!

Het designer platvorm voor startende ondernemers: ZuidOntwerpt


ZuidOntwerpt

Waarom ZuidOntwerpt?

Zelf nog geen design om uw flyers, visitekaartjes of posters te laten drukken? Zonder teveel te betalen kunt u ook uw opdracht uitbesteden aan studenten die studeren om Media designer te worden. Zo verdienen zij wat bij en krijgen een aanvulling op hun portfolio, en kunt u als (startende) ondernemer met uw logo, poster of flyer uw bedrijf promoten.

ZuidOntwerpt is een platform waar startende ondernemers, verenigingen, stichtingen en particulieren opdrachten kunnen plaatsen in 4 categorieën. Deze categorieën zijn: webdesign, webdevelopment, grafisch ontwerp en fotografie. Studenten met een relevante opleiding kunnen deze opdrachten bekijken en reageren.

Over ZuidOntwerpt

Het platform is ontstaan tijdens een schoolproject van 5 studenten van Fontys Hogescholen. Vaak hebben startende ondernemers of verenigingen geen groot budget voor bijvoorbeeld een website of een logo. Toch willen ze professioneel voor de dag komen. ZuidOntwerpt biedt hiervoor een oplossing! Door een opdracht op ZuidOntwerpt te zetten, wordt deze zichtbaar voor studenten of freelancers die deze opdracht voor een gunstig tarief kunnen maken zonder dat daar hoge bureaukosten bij komen kijken.

Studenten en opdrachtgevers kunnen zich aanmelden op de website. Daarna kunnen opdrachtgevers opdrachten plaatsen in één van de categorieën. Studenten kunnen vervolgens op deze opdrachten reageren. Vervolgens kan de opdrachtgever in gesprek gaan met deze studenten om te kijken of de betreffende student de opdracht kan uitvoeren.

ZuidOntwerpt is dus een handig platform voor opdrachtgevers om in contact te komen met studenten om tegen gunstige tarieven hun opdrachten te laten realiseren!

www.ZuidOntwerpt.nl

Kijk op onze website www.zuidontwerpt.nl en like onze Facebook pagina
Voor vragen kunt u contact opnemen met ZuidOntwerpt via info@zuidontwerpt.nl

reacties