Online drukkerijen vergelijken in prijs en leversnelheid!

Kranten drukken

kranten drukken

Laat je eigen krant drukken

Nieuws en of aanbiedingen op een creatieve manier presenteren? Laat een krant drukken!

Je kunt jouw eigen krant al laten drukken vanaf een oplage van 1000 stuks. De maximale oplage bij een online drukkerij is 70.000 stuks. De kosten voor het drukken van jouw kranten is afhankelijk van het aantal pagina’s en de papier kwaliteit. Heb je veel afbeeldingen? Dan is het aan te raden om een wat betere kwaliteit papier te kiezen.

Drukkerijen voor het laten bedrukken van kranten.

Bij de onderstaande drukkerijen is het mogelijk om kranten te laten drukken.
Drukwerkdeal
Drukzo
Drukland
DrukwerkMAX

Een eigen krant laten drukken

Bedrijven laten vaak kranten drukken voor acties en aanbiedingen, maar je kunt ook gewoon een krant laten drukken voor het personeel en partnerbedrijven bij een bedrijf voor bijvoorbeeld een bedrijfsjubileum.

Levering bedrukte kranten

Is de oplage boven de 5000? Dan wordt bij de meeste online drukkerijen uw kranten gebundeld op een pallet. Zo kunnen de kranten veilig bij jou worden geleverd. Op een pallet zijn jouw kranten goed verpakt en worden in topkwaliteit onbeschadigd bij u bezorgt.

Werktekening – Kranten drukken

Elke drukkerij heeft zijn eigen werktekeningen. Het is verder slim om de aanleverspecificaties goed door te lezen van de drukkerij. Zo weet je zeker dat je kranten in super kwaliteit worden bedrukt. Onderstaande links gaan naar de werktekeningen van de diverse drukkerijen.

Drukzo